3 februari: samen inschrijven + feest

Na een reeks goed bezochte open ochtenden staan er weer enkele ouders klaar om hun kind(eren) in te schrijven voor dé wijkschool van Crooswijk. Dat willen we graag vieren!

Op vrijdag 3 februari om 16.00 uur organiseren we daarom een klein feestje voor alle ouders die het leuk vinden om samen hun kind op de A.S. Talmaschool in te schrijven.

Natuurlijk zijn alle belangstellende ouders (en hun kinderen) van harte welkom. Oriënteer je je nog? Wil je meer weten over de school? Wil je in een ontspannen setting kennismaken met de school, de docenten en andere ouders? Kom dan zeker langs!

De bijeenkomst start met (korte!) speeches over de Talmaschool en ons ouderinitiatief. Aansluitend kunnen ouders hun kind inschrijven, en proosten we op de prettige samenwerking tussen school en ouders. Natuurlijk kunnen de kinderen zich ook prima vermaken, en krijgen ze wat lekkers.

Samen maken we van de A.S. Talmaschool dé gemengde wijkschool van Crooswijk. Kom langs, doe mee! Vooraf aanmelden hoeft niet, maar kan natuurlijk altijd op onze contactpagina.

Voor een indruk van de eerdere gezamenlijke inschrijving, zie ons bericht van afgelopen zomer.

 


Geplaatst

in

door

Tags: