BSO van start aan de Talmaschool

mundo2Met ingang van maart 2017 gaat opvangorganisatie Mundo buitenschoolse opvang aanbieden voor kinderen van de Talmaschool. Dat is de uitkomst van overleg tussen de Talmaschool, Mundo en de ouderinitiatieven Croostwijk en H4O.

De BSO wordt gehuisvest op de locatie Rusthoflaan, op een steenworp afstand van de hoofdvestiging van de Talmaschool. Aan de Rusthoflaan is momenteel de Athena-afdeling van de Talmaschool, voor hoogbegaafde kinderen, gehuisvest. De BSO zal open zijn op maandag, dinsdag en donderdag.

Prachtige locatie

Het historische schoolpand aan de Rusthoflaan is prachtig, ruim en sfeervol. De locatie Rusthoflaan beschikt bovendien over een bijzonder groot, rustig en afgesloten schoolplein, met mooie speeltoestellen. De kinderen hebben hier alle ruimte om veilig buiten te spelen.

Doelstelling gehaald

Wij van Croostwijk zijn opgetogen dat er op deze korte termijn een BSO komt voor de kinderen van de Talmaschool. Hiermee is een belangrijke doelstelling van ons ouderinitiatief gerealiseerd. We zijn bovendien blij met de keuze voor Mundo, een zeer professionele organisatie, die overal in Rotterdam opvang aanbiedt.

Nog aantrekkelijker

Door de samenwerking met Mundo én de keuze voor een BSO op de locatie Rusthoflaan zullen nóg meer ouders voor de Talmaschool kiezen, daar zijn wij van overtuigd. Zodra er meer bekend wordt zullen we dat hier melden.


Geplaatst

in

door

Tags: