Buitenschoolse opvang loopt goed

Sinds maart 2017 is er voor de kinderen van de Talmaschool buitenschoolse opvang beschikbaar. Opvangorganisatie Mundo biedt op de maandag, dinsdag en donderdag opvang aan in BSO Athena.

Nieuwe groepen?
Ouders en kinderen zijn zeer tevreden over de BSO. Alle groepen zijn inmiddels volgeboekt. Mundo onderzoekt daarom de mogelijkheid om de BSO uit te breiden. Bij voldoende belangstelling kunnen er mogelijk ook op de woensdag en de vrijdag groepen starten.

Schrijf je in
Wil je nu of in de toekomst gebruik maken van de BSO Athena? Laat dit dan liefst zo vroeg mogelijk weten aan Mundo. Hoe eerder de opvangorganisatie de wensen van ouders in kaart kan brengen, hoe beter zij deze wensen ook kan vervullen.

Prachtige locatie
BSO Athena is gehuisvest in een prachtig historisch schoolpand aan de Rusthoflaan, op een steenworp afstand van de Talmaschool. De locatie beschikt over een bijzonder groot, rustig en afgesloten schoolplein, met mooie speeltoestellen. De kinderen hebben hier alle ruimte om veilig buiten te spelen.

Meer informatie
Inschrijven bij Mundo is kosteloos en vrijblijvend. Meer informatie en contactgegevens vind je op de website van BSO Athena.


Geplaatst

in

door

Tags: