Daarom de Talmaschool

IMG_8444De keuze voor een basisschool is een belangrijke stap voor kinderen én voor hun ouders. Een stap waar je als ouder goed over nadenkt.

Wij, de initiatiefnemers van Croostwijk, hebben veel scholen bezocht en met veel docenten, directeuren en bestuurders gesproken. Onze keuze is gevallen op de A.S. Talmaschool. Waarom? Hierbij onze overwegingen in een paar steekwoorden:

  • doordachte pedagogische visie;
  • enthousiast en goed opgeleid team;
  • ruim, licht en goed onderhouden pand;
  • goede locatie in onze eigen wijk;
  • uitstekende voorzieningen: kook- en muzieklokaal, eigen gymzaaltje, eigen bibliotheek, groot schoolplein.

Als we samen besluiten onze kinderen in te schrijven, hebben we in een mum van een tijd een mooie gemengde wijkschool op poten, daar zijn we van overtuigd.

Inmiddels (mei 2016) hebben we acht voorinschrijvingen voor de Talmaschool verzameld van ouders met tenminste een HBO-opleiding. Dit zijn: inschrijvingen van kinderen die in de loop van 2017 vier jaar worden. De komende tijd worden dat er vast en zeker meer. Voor de nieuwe leerjaren daarna tekenen zich nog grotere groepen af.

Overweegt u uw kind op de Talmaschool in te schrijven? Of twijfelt u nog? Vul s.v.p. uw gegevens in op ons interesseformulier, we komen graag met u in contact.


Geplaatst

in

door

Tags: