Kerstmarkt op locatie Rusthoflaan

p1020307-cropSamen het jaar gezellig afsluiten en zoveel mogelijk omwonenden leren kennen. Dat zijn de doelen van de kerstmarkt op het Talma-schoolplein aan de locatie Rusthoflaan op donderdag 22 december.

Sinds de start van dit schooljaar is in het historische schoolgebouw aan de Rusthoflaan de Athena-afdeling van de Talmaschool gevestigd. Dit is een speciale afdeling voor hoogbegaafde kinderen. Ze komen uit heel Rotterdam en krijgen een speciaal lesprogramma, met extra vakken als filosofie, techniek en debatteren.

Locatie BSO

Vanaf maart 2017 wordt aan de locatie Rusthoflaan bovendien de buitenschoolse opvang van de Talmaschool gevestigd. Zie hierover ons eerdere bericht.

Nieuwe gebruikers

De leerlingen, de ouders en de leerkrachten van de Athena-afdeling grijpen de kerstperiode aan om een ontmoeting met de omwonenden te organiseren. Samen zorgen ze voor lekkers en leuke activiteiten. Daarnaast kunnen de omwonenden al hun vragen stellen aan de nieuwe gebruikers van het schoolpand in hun “achtertuin”.

Plein opzomeren

Samen met de buurtgenoten hopen de leerlingen, ouders en leerkrachten het schoolplein aan de Rusthoflaan de komende maanden nieuw leven in te blazen, en het gezellig aan te kleden. Woon je in de buurt? Heb je ideeën voor de inrichting van het plein, of weet je leuke activiteiten om op het plein te organiseren? Kom dan vooral langs op de kerstmarkt!

Wie, wat, waar

Kerstmarkt Athena-afdeling Talmaschool
Rusthoflaan 56
Donderdag 22 december
15-18 uur

 


Geplaatst

in

door

Tags: