Klaar voor de start!

“Klaar voor de start, yeah yeah yeah,” scandeerden een kleine driehonderd kinderen afgelopen woensdag, bij de officiële aftrap van het nieuwe schooljaar. Alle meesters, juffen en kinderen van de Talmaschool kwamen proosten op het nieuwe jaar. Bovendien waren er heerlijke hapjes, door betrokken moeders zelf gemaakt.

Voor juf Leonie was dit een wel heel bijzondere dag. De start van het schooljaar viel voor de adjunct-directrice, hier links op de foto, op haar laatste werkdag aan de Talmaschool. Ze gaat verhuizen en forenzen naar Rotterdam gaat haar niet lukken. Hoe kort we haar ook nog maar hebben meegemaakt – wij van ouderinitiatief Croostwijk zullen haar zeker gaan missen! Beste Leonie, bedankt voor alles en héél veel succes met je verdere loopbaan.

Meester Jan-Jacob, hier rechts op de foto, komt juf Leonie vervangen als adjunct-directeur. Hij kent de school, de wijk én het Rotterdamse onderwijs als zijn broekzak. Eerder werkte hij als onderwijzer en coördinator op de Waalse school, en hij viel al eens een tijdje in op de Talmaschool. Fijn dat er zo’n kundig opvolger voor Leonie gevonden is! We wensen Jan-Jacob veel plezier en succes op de Talmaschool, we zien uit naar de samenwerking.

Klaar voor de start, we gaan er een mooi jaar van maken!

 


Geplaatst

in

door

Tags: