Ouderborrel: gezelligheid is goed voor school

Zit je kind op de Talmaschool? Of overweeg je je kind in te schrijven? Kom dan vooral eens langs op een van onze gezellige ouderborrels. We zijn benieuwd naar je ervaringen met de school. En we vertellen je graag over onze ervaringen.

Zo’n twee jaar na de start van ons ouderinitiatief is het duidelijk: ons eerste doel is bereikt. De eerste echt gemengde kleutergroep op de Talmaschool is een feit.

Ook de klassenlijsten voor de komende jaren zijn prachtig gemengd. De Talmaschool gaat een uitstekende afspiegeling vormen van de wijk waarin zij staat. Daar blijven wij we ons de komende jaren allemaal voor inspannen: alle docenten én wij als ouders.

Goed voor de school
Ons volgende doel is om de betrokkenheid van ouders bij de school verder te vergroten. Ouders die elkaar weten te vinden en die hun ervaringen met elkaar delen, daar profiteert de school van. Daar profiteren onze kinderen van.

Zit jouw kind op de Talmaschool? Of overweeg je je kind in te schrijven? Kom dan vooral eens langs op een van onze ouderborrels. Dat is gezellig, helemaal vrijblijvend – en het is goed voor de Talmaschool. Bij de borrels is ook altijd een docent van de Talmaschool aanwezig.

Kom je ook?
Onze eerstvolgende borrel is op dinsdag 7 november, vanaf 20.00u in Proeflokaal Faas. Graag tot ziens!


Geplaatst

in

door

Tags: