Samen inschrijven, feest!

chocotaartOm onze uitstekende samenwerking met de A.S. Talmaschool te bezegelen, organiseren we op 4 juli een officiële en feestelijke bijeenkomst. Wij, de ouders van Croostwijk, schrijven dan samen onze kinderen in als leerling op de A.S. Talmaschool.

Heb jij ook gekozen voor de Talmaschool?  Doe mee en schrijf je kind(eren) samen met ons in! Hoe meer ouders zich bij ons initiatief aansluiten, hoe groter de feestvreugde…

Tijdens deze bijeenkomst zetten we ook onze handtekeningen onder het manifest dat we samen met het team van de Talmaschool hebben opgesteld. In dit document hebben we beschreven hoe we de komende jaren gaan samenwerken, om van de A.S. Talmaschool dé gemengde wijkschool van Nieuw Crooswijk te maken.

Minstens zo belangrijk als het officiële gedeelte, is dat we op 4 juli het glas kunnen heffen met alle medewerkers van de Talmaschool.  We zijn apetrots op de resultaten die we nu al samen met hen hebben geboekt. En we kijken uit naar de samenwerking de komende jaren. Dat is een klein feestje waard!

Samen inschrijven + ondertekenen manifest
maandag 4 juli, 16:00 – 17:00u.
A.S. Talmaschool, Vaandrigstraat 15.

Kom langs, doe mee, wees welkom!