Stroomversnelling voor Talmaschool

Het nieuwe schooljaar op de Talmaschool is uitstekend begonnen. Het “mengen” van de school gaat nog sneller dan verwacht.

In de kleutergroepen gaan dit schooljaar veel nieuwe leerlingen starten vanuit ons ouderinitiatief. We berichtten er al eerder over. Maar ook nu al zijn zo’n acht nieuwe leerlingen ingestroomd.

Aanleiding is de start van de Athena-afdeling van de Talmaschool, een speciale afdeling voor hoogbegaafde kinderen (groepen 4 t/m 8). Deze kinderen volgen op de locatie Rusthoflaan, op een steenworp van de Talmaschool, een speciaal op hen afgestemd lesprogramma.

De Athena-afdeling is uniek voor Rotterdam. De leerlingen aan de Athena-afdeling, bij de start al zo’n dertig, zijn afkomstig uit Rotterdam en omstreken.

Sommige ouders van leerlingen aan de Athena-afdeling hebben ervoor gekozen broertjes en/of zusjes op de Talmaschool in te schrijven. Zij zijn niet alleen enthousiast over het speciale onderwijs aan de Athena-afdeling, maar ook over het onderwijs van de Talmaschool zelf.

Ben je benieuwd naar de Talmaschool? Kom dan vooral naar een open ochtend. Je wordt welkom geheten door een teamlid van de school en een van de ouders van ons ouderinitiatief. De eerste open ochtend is op vrijdag 2 september, om 9:00 uur. Zie voor meer info het agenda-item.


Geplaatst

in

door

Tags: